Roys Rengjøringsservice AS

RING OSS: +47 979 75 499

Tjenester

Vindusvask

Vi vasker vinduer i din enebolig, tomannsbolig eller rekkehus, butikker, kontorer, kjøpesentre, skoler, barnehager og øvrige bygg. Vi kommer til der du ikke kommer til – uten lifter og stillaser. Dette gjør at vi kan holde lave priser. Vinduene blir renere enn ved bruk av tradisjonelle metoder.

Filtrert vann

Vi pumper springvann gjennom flere filter og fjerner i denne renseprosessen alle partikler. Vann får etter en slik prosess den egenskapen at det tiltrekker seg smuss og støv, og det er blitt et effektivt og miljøvennlig rengjøringsmiddel. Vinduer tørker av seg selv – altså uten bruk av nal, og du slipper plagsomme striper og «film» på ruten. Etter to – tre omganger med denne type vask er porene i glasset tømt for alle rester av såpe og annet smuss, og mange opplever at vinduene er blankere enn noen gang. Det er ingen såperester som tiltrekker seg støv, og vinduene holder seg rene lenger.

 

Vann egner seg for øvrig utmerket til alt av renhold i hjemmet. Vi opplever gode resultater med rent vann og mikrofiberkluter – på glatte flater som keramikk, stein, treverk, (børstet) stål, plast og glass. For mange av våre kunder er vann alene blitt et kjærkomment renholdsprodukt i hjemmet – enkelt og effektivt, og fritt for kjemikalier.

Myke børster og teleskopstenger

Det filtrerte vannet føres opp gjennom ledninger til spesiallagde børster. De såkalte teleskopstengene er laget av karbon og dermed lette og bøyelige. Vi kommer til på mange steder hvor du ikke kommer til selv, og vi kan forflytte oss raskt og effektivt. For oss er det langt tryggere å stå på bakkeplan, og slippe å klatre opp i høyden. Vi rekker opp til ca 15 meter fra bakkeplan, noe som innebærer fjerde eller femte etasje i f.eks. en bygård. Vi børster først, og spyler så ned det vi har børstet opp fra porene i glasset.

FÅ TILBUD PÅ RENHOLD

Vi kommer på en uforpliktende befaring og gir et tilbud tilpasset deres behov