Roys Rengjøringsservice AS

RING OSS: +47 979 75 499

Tjenester

Vaskeriet

Kontakt vaskeriet direkte; Tlf: 91759075 epost: vaskeri@roys-rengjoring.no

Sengetøy

Vi tilbyr utleie av sengetøy til hoteller, brakkerigger og andre overnattingssteder.

Duker og servietter

Vi vasker, stiver og ruller dine duker.
I tillegg kan vi tilby utleie av duker og servietter til bryllup, konfirmasjon og andre anledninger.

Vi har forskjellige størrelser å velge blant:

  • Leieduk         140 x 140 cm     kr   ,- pr stk
  • Leieduk         190 x 140 cm     kr ,- pr stk
  • Leieduk         290 x 140 cm     kr ,- pr stk
  • Leieduk         240 x 240 cm     kr ,- pr stk
  • Leieduk         390 x 140 cm     kr ,- pr stk
  • Leieduk         320 x 210 cm     kr ,- pr stk
  • Leieserviett     50 x  50  cm     kr ,- pr stk

 

Utleie og salg av matter

Matter

Matter gir et godt førsteinntrykk i områder med stor trafikk som i inngangpartier lobbyer og resepsjoner. Mattene fanger opp skitt og smuss og beskytter gulv og tepper mot slitasje.

Mattene bidrar til et bedre innemiljø og reduserer vedlikeholds- og renholdskostnadene. Mattene blir ofte brukt i borettslag og i overganger mellom produksjonslokaler. Det kan være mellom verksted og kontorlandskap, spiserom eller garderober. Behovene vil variere og vi er behjelpelig med løsninger for akkurat din bedrift/borettslag. Byttesekvensen på mattene er avhengig av bruk og beliggenhet.

 

Logomatter

Logomatter gir et effektivt blikkfang ved bedriftens inngangsparti. Vi designer matter etter ditt ønske. Ved ¨benytte bedriftens logo eller annen ledende tekst så økser bedriftens profilering. Mattene produseres i to varianter avhengig av ditt ønske.

 

Avlastningsmatter

Belastningsskader er et økende problem gjeldende de fleste bedrifter. De som står på harde underlag (mur/flis)er mer utsatt enn andre. Avlastningsmattene minsker belastningen på kroppen og er medvirkende til å redusere sykefraværet og langtidsskader.

Tepperens.

Vi utfører tepperens av alle typer matter.

 

BURDE TEPPET MITT VASKES?

For å bedømme hvor skittent et teppe er:

  • Plukk opp et hjørne av teppet og gi baksiden av teppet et lite spark. Hvis det kommer en sky av støv ut av teppet er det skittent og må rengjøres. Husk at noe støv og fiber er normalt!
  • Gni håndflaten hardt over teppet i 5 til 10 sekunder. Se på fingrene og håndflaten: Hvis hånden er skitten er det på tide å vaske teppet.
  • Fold del av teppet tilbake slik at du ser en linje bunnen av teppet. Vi anbefaler tepperens hvis bunnen av teppet er skittent.

Mopper & Kluter

Vi tilbyr utleie av mopper til våre kunder på abonnementsbasis. Vi sørger for at dere til enhver tid har nok mopper disponibelt.

Mopper leveres både i bomull- eller microfiberkvalitet.

Bomullsmopper er en blanding av bomull og kunstfiber og denne blandingen sikrer godt fuktopptak og gjør moppen meget slitesterk.

En mikrofibermopp er statisk og virker som en støvmagnet. Fibrene er så små at de kommer helt ned i ujevne overflater og drar med seg det som finnes av smuss og støv.

Vi kan i tillegg levere microfiberkluter i forskjellige farger om en ønsker å skille bruken av disse.

Vask av arbeidstøy

Enkelte arbeidsarter er det lurt å sette ut – som vask av mopper og vask av arbeidstøy.

Vask av arbeidstøy er et eget fagfelt, siden tøyet ikke bare påvirkes av vær og vind, men like mye av spesielle forhold i det enkelte yrke. Kjemiske bedrifter, sykehus, malere, snekkere, mekanikere og understellsbehandlere – alt dette er vanlige yrker, der arbeidstøyet blir utsatt for støv, olje, kjemiske substanser og maling. Bare for å nevne noe. Arbeidslivets arbeidsuniformer er spesialklær med mening – og de er vidt forskjellige fra yrke til yrke.

FÅ TILBUD PÅ RENHOLD

Vi kommer på en uforpliktende befaring og gir et tilbud tilpasset deres behov