Roys Rengjøringsservice AS

RING OSS: +47 979 75 499

Tjenester

Fasaderenhold

Enten det er snakk om et nytt næringsbygg eller et gammelt et, så vil utvendig byggrenhold være sentralt ved flere anledninger. De fleste bygninger bør vaskes minst en gang i året for å forlenge levetiden og for å forhindre slitasje – og ikke minst bør næringsbygninger være et «forbilde» for samfunnet. Det betyr at utvendig byggrenhold som vinduspuss og fasadevask bør gjennomføres jevnlig, og minst en gang i året. Som regel opplever rengjøringsbyråer en større pågang etter byggrenhold når våren nærmer seg og været blir bedre.

Som bedrift i et næringsbygg kan det lønne seg å tegne en avtale med et rengjøringsbyrå som tilbyr alle former for byggrenhold. Byggrenhold er ikke bare en nødvendighet i henhold til forskrifter og det visuelle, men også noe de fleste ansatte setter stor pris på. En ren og pen arbeidsplass vil sørge for mer effektivt arbeid og mindre sykefravær, noe som har blitt bevist gjennom flere undersøkelser.

Rent vann

Vi bruker renset vann til å vaske dine vinduer og fasader. Dette vannet har blitt tømt for mineraler, og har nå fått den egenskapen at det tiltrekker seg skitt og støv. Dette betyr at vi ikke bruker rengjøringsmidler. Tvert imot renser vi dine vinduer for rester av såpe. Porene i glasset tømmes gradvis, slik at du får det beste resultatet etter to – tre ganger vask. Etter det gjelder det å opprettholde denne grad av renhet med jevnlig vask. Teleskopstenger. Vi fører vannet gjennom våre teleskopstenger (inntil ca. 15 meter) opp til myke børster. Først børster vi en omgang, med strømmende vann. Etter det spyler vi ned det som er børstet opp av porene i glasset til overflaten. Rutene tørker av seg selv, uten plagsomme striper av nal eller en hinne av såpe.

FÅ TILBUD PÅ RENHOLD

Vi kommer på en uforpliktende befaring og gir et tilbud tilpasset deres behov